My soccerteam/voetbalteam in Bilbao

Cultuur in en rond Bilbao

Favoriete links

Jaja, een pagina over ons team hier in Bilbao...
Momenteel speel ik hier met 6 anderen in een voetbalcompetitie van de universiteit. We zijn ingedeeld in pouls van 4 teams. Het mooie van de competitie is dat je legaal lessen kan missen omdat je moet voetballen!! We hebben ondertussen 3 wedstrijden gespeeld, en al de drie de wedstrijden gingen jammerlijk verloren, alhoewel er wel vooruitgang is geboekt. We zijn dus wel laatste in de poule geeindigd... Nu worden we in een andere poule ingedeeld die waarschijnlijk meer ons niveau is. Behoorlijk laag dus. Misschien dat we in de nieuwe poule wel overwinnigen kunnen behalen...

Jose Etxeberria (Atletic de Bilbao)
  Uitslagen tot nu toe...
wedstrijd 1: 2-7
wedstrijd 2: 2-11
wedstrijd 3: 6-14
wedstrijd 4: 4-5
Helaas ook de afgelopen wedstrijd is verloren gegaan. Zij het nipt. Omdat we nu in een zwakkere poule zijn ingedeeld, zijn de wedstrijden nu leuker omdat je gelijkwaardige wedstrijden speelt. Deze wedstrijd hadden we dus ook eigenlijk moeten winnen... We begonnen de wedstrijd goed, en een gastspeler (oein uit Ierland) opende de score. Daarna scoorde ik twee maal waardoor de ruststand een beetje geflatteerd 3-0 in ons voordeel was. Na rust scoorde de andere partij echter vier maal, waardoor het 3-4 werd. Laurent wist echter weer te scoren voor ons (4-4). In de laatste minuten viel er echter nog een goal voor de tegenstander na een defensieve fout... Dus weer verloren. Maar wel een leuke pot gespeeld.